CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

NEW BUSINESS STYLE SRL respecta caracterul privat precum si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website, in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, NEW BUSINESS STYLE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Datele personale ale clientilor persoane fizice vor fi prelucrate de NEW BUSINESS STYLE SRL in scop de marketing si publicitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozitie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs. expres ca datele dvs. personale sa fie folosite de NEW BUSINESS STYLE SRL in conformitate cu urmatoarele scopuri:

  • Efectuarea de comenzi on-line;
  • Facturarea produselor comandate de dvs. prin intermediul website-ului.

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre NEW BUSINESS STYLE  SRL

TOP