Tiparituri

Pe langa gama completa de ambalaje flexibile, NEW BUSINESS STYLE vine in ajutorul clientilor prin furnizarea de servicii integrate. Lansarea unui nou produs, a unui nou ambalaj, a unei noi game trebuie mereu insotita de materiale de promovare remarcabile: afise, flyere, cataloage, mape, pliante sau chiar carti de vizita, toate pot fi realizate de NEW BUSINESS STYLE. Beneficiul dvs. este de a avea toate serviciile in acelasi loc, ceea ce inseamna o economie considerabila de timp. Serviciile noastre pot fi accesate si de clientii care doresc doar materiale de promovare pentru evenimente sau promotii.

Se afișează toate cele 10 de rezultate

Carti de vizita

Carti de vizita, un rol hotărâtor pentru prima impresie pe care o faci unui potenţial partener de afaceri.

Cu siguranta ca a fost conceputa sa te reprezinte, asa ca noi suntem atenţi la fiecare detaliu care va intregii imaginea ta: cartonul folosit, tipărirea, tăierea si finisarea. Preturile sunt pentru 300g, tipar policromie fata si sunt fara tva!

0,20 lei0,27 lei

DIPLOME

Diplome personalizate , cu posibilitate de livrare in 3 ore!

1,00 lei

Etichete

Pot fi tipărite etichete al căror conţinut să difere de la unul la altul

Felicitari

Un gand bun este binevenit intotdeauan si nelipsit in zile de sarbatoare.

Fisa de anuntare a sosirii si plecarii turistilor

Fisa de anuntare a sosirii si plecarii turistilor ,100 SETURI, hartie autocopiativa 2 ex,INSERIAT.Agenţii economici care deţin sau administrează structuri de primire turistice (hoteluri, cabane, vile, campinguri, sate de vacanţă) au obligaţia legală să asigure înscrierea tuturor turiştilor pe formularul „Fişă de anunţare a sosirii şi plecării“conform H.G. nr. 237/2001, publicată în M. Of. nr. 92/22.02.2001.

16,50 lei

Fluturasi 1/3A4

Fluturasi 1/3A4 pentru o prezentare succinta si totusi cuprinzatoare a activitatii tale, pliantul poate fi instrumentul ideal. Format 1/3A4 policromie fata verso hartie 115g . Pretul afisat este fara tva!

0,07 lei0,55 lei

Foi cu antet

Foi cu antet

Personalizează mesajul pe care vrei sa îl transmiți, pentru că într-o afacere, cum spui este la fel de important ca ce spui.

Foile cu antet pot fi considerate ca fiind detalii, dar ele pot face diferența atunci când denotă implicare și seriozitate din partea companiei care le transmite mai departe. Preturile afisate sunt pentru policromie fata si sunt fara tva!

0,65 lei0,75 lei

Holograme

Hologramele personalizate sunt marcaje holografice cu mai multe elemente de securitate, continand in designul lor sigla sau logo-ul clientului. Hologramele personalizate au un dublu impact vizual asupra potentialilor clienti: atrag atentia prin designul deosebit, stralucitor, cu jocuri de lumini si atesta autenticitatea produsului sau documentului pe care sunt aplicate. Hologramele personalizate sunt imposibil de falsificat datorita imaginilor 3D si elementelor de securitate pe care le contin. Avem si nepersonalizate pe stoc!

 

Mape de prezentare

Mapa de prezentare n-ar trebui sa lipseasca din arsenalul de marketing.

Pretul afisat este pt : tipar full color, tipar exterior ,buzunar interior netiparit, culoare alba , stantat pt carte de vizita, si  preturile sunt in functie de cantitate si sunt fara tva!
2,90 lei4,50 lei

Postere SRA3

Posterul se numără printre produsele publicitare indispensabile oricărui eveniment sau campanii de promovare.Pretul afisat este pentru print pe hartie 120g full color fata format SRA3 ( 4+0). Pretul este fara tva!

1,40 lei1,60 lei