Ambalaje plastice

Suntem specialisti in ambalaje complexe din polietilena (PE), polipropilena transparenta, perlata sau metalizata (BOPP), imprimate in 1-6 culori liniar-vectoriale sau policromii in 4-8 culori, inclusiv speciale (auriu, argintiu, culori mate, combinatii selective mat-lucios, etc). Desigur ca pe utilajele de extrudare si respectiv de imprimare se pot realiza si produse simple (folie natur) sau imprimate 1-2 culori, insa, echipamentele ne permit sa realizam ambalaje cu adevarat remarcabile. Din aceasta categorie fac parte pungile pentru industria alimentara, pentru industria textila, pentru industria chimica si a detergentilor, foliile speciale si sacii din polietilena.
Puteti comanda ambalaje plastice personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de ambalaje personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari NEW BUSINESS STYLE.

Se afișează toate cele 5 de rezultate

Caserole si ambalaje din aluminiu

Caserole si ambalaje din aluminiu

Pahare carton

Pahare carton pentru cafea, Pahare carton pentru cafea, pahare plastic, capace pahare, pahare cristal, paie, suporti pahare, palete cafea.