Ambalaje hartie/carton

Ambalajele din hartie au particularitati unice care le fac perfecte pentru anumite domenii de aplicabilitate. Spre exemplu, produsele de patiserie isi pastreaza calitatile mai mult timp intr-un ambalaj de hartie. Mai mult, ambalajele din hartie, spre deosebire de alte tipuri de ambalaje sunt din surse regenerabile. Din aceasta categorie fac parte sacosele elegante din hartie pentru diferite domenii, pungile din hartie pentru industria panificatiei si patiseriei sau pentru farmacii, colile de ambalat din hartie simpla sau cerata si rezistenta la grasimi, dar si sacosele tip cadou, sacii din hartie pentru seminte, nutreturi sau chiar sacii pentru carbuni si brichete. In cazul sacoselor din hartie, acestea pot fi confectionate la diferite dimensiuni, grosimi si culori. Grafica sacoselor este realizata GRATUIT de catre designerii NEW BUSINESS STYLE. GRATUIT se executa pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc).
Puteti comanda ambalaje din hartie personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de ambalaje personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari NEW BUSINESS STYLE.

Se afișează toate cele 8 de rezultate

Coli ambalat

Coli ambalat Sunt folosite pentru diferite ambalari, sau pentru protectia suprafetelor ce se doresc astfel protejate sau cadouri!

Pahare carton

Pahare carton pentru cafea, Pahare carton pentru cafea, pahare plastic, capace pahare, pahare cristal, paie, suporti pahare, palete cafea.

Pungi hartie

Pungile de hartie reprezinta o alternativa la ambalajele din plastic, din ce in ce mai utilizate datorita catorva avantaje.

Pungi Kraft

Pungile din hartie kraft natur au o gama larga de utilizare.